DISCOVER LOGIN
CONCERTS FESTIVALS SPORTS NIGHTLIFE THEATER
While we do our best to ensure the accuracy of our listings, events may be postponed or cancelled without notice. Please confirm with the organizer before making any plans.

Bosphorus Dinner Cruise Tavern & World Show

Monday, 08 Jul 2024 @ 19:45
100.00 100.00 EUR
Bosphorus Dinner Cruise Tavern & World Show
{"https:\/\/d2dzi65yjecjnt.cloudfront.net\/651476.jpg":"Physiowilly^:^http:\/\/www.flickr.com\/photos\/29555564@N08\/4224417793\/^:^http:\/\/creativecommons.org\/licenses\/by-sa\/2.0\/"}
SAVE
TICKET
single
İstanbul'un büyüleyici manzarasını gece ışıkları altında keşfedin ve eşsiz birdeneyim yaşayın! Bosphorus Dinner Cruise Tavern & World Show ileunutulmaz bir geceye hazır olun. İstanbul'un büyüleyici manzarasını gece ışıkları altında keşfedin ve eşsiz bir deneyim yaşayın! Bosphorus Dinner Cruise Tavern & World Show ile unutulmaz bir geceye hazır olun. Yolculuğumuz, Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan efsanevi Boğaz'da başlayacak. Gün batımını izlerken, tarihi yapıları, köprüleri ve sarayları keşfedecek ve unutulmaz fotoğraflar çekeceksiniz. Ardından, lezzetli Türk yemekleriyle donatılmış bir akşam yemeği ile Boğaz Turuna Başlayacaksınız Deneyimli şeflerimizin hazırladığı enfes yemekler eşliğinde, Boğaz'ın sularında seyahat ederken lezzetin tadını çıkaracaksınız. Eğlenceye gelince, Özel Sahne şovu sizi bekliyor olacak! Türk tavernası atmosferinde, muhteşem dans gösterileri ve canlı müzik ile unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Geleneksel Türk danslarından Latin danslarına, modern danslardan Derviş gösterilerine kadar birbirinden renkli performanslarla geceyi daha da keyifli hale getireceksiniz. Bosphorus Dinner Cruise Tavern & World Show ile eşsiz bir geceye hazır olun. İstanbul'un ruhunu ve tarihini hissedin, dans edin ve unutulmaz anılar biriktirin!
Have an issue with this listing? Report it here.
0
TICKET
SAVE
0
X
playlist Close
arrow
Click
- Playlist
Click Click
Click