DISCOVER LOGIN
CONCERTS FESTIVALS SPORTS NIGHTLIFE THEATER
While we do our best to ensure the accuracy of our listings, events may be postponed or cancelled without notice. Please confirm with the organizer before making any plans.

Visning Av Trädgård/orangeri

Thursday, 11 Jul 2024 @ 17:00
175.00 175.00 SEK
Visning av trädgård/orangeri
{"https:\/\/d2dzi65yjecjnt.cloudfront.net\/284585.jpg":"Bbullot~commonswiki^:^http:\/\/commons.wikimedia.org\/wiki\/File:Gunnebo_slott.jpg^:^https:\/\/creativecommons.org\/licenses\/by-sa\/3.0\/\/"}
SAVE
TICKET
single
I samband med att Gunnebo Kaffehus och Krog har kvällsöppet några torsdagskvällar i sommar finns det möjlighet att gå specialvisningar såväl i slottet som i trädgård och orangeri.
Slottsturen kl 16Under den guidade visningen i slottet visas både de eleganta sällskapsrummen i paradvåningen och de lite mindre och enklare gästrummen på övervåningen. Guiden berättar om ägarfamiljen Halls uppgång och fall, om arkitekt Carlbergs konstnärliga inspiration och de utländska influenser som visar sig överallt i huset.
Visningen tar ca 45 minuter och är klar lagom till att visningen av köksträdgård och orangeri tar vid. Samling utanför butiken strax före kl 16.
Trädgårds-/orangerituren kl 17De guidade visningarna i trädgårdarna kommer att se lite olika ut, beroende på vem av trädgårdsmästarna som guidar och hur det står till med väder och vind. Kanske blir det fokus på de prunkande ekologiska köksträdgårdarna, de välklippta formella trädgårdarna kring slottet, den omgivande engelska parken eller det stilfulla rekonstruerade 1700-talsorangeriet.
Visningen tar ca 45 minuter och är klar lagom till att Gunnebo Kaffehus och Krog tänder grillen. Samling utanför butiken strax före kl 17.
Have an issue with this listing? Report it here.
0
TICKET
SAVE
0
X
playlist Close
arrow
Click
- Playlist
Click Click
Click